Micro Cement

Billede 1 - øverst

Vi udfører ligeledes micro cement på vægge, hvor kunden eksempelvis ønsker at bryde med meget hvide flader. En bagvæg bag fjernsynet, en endevæg omgivet af 3 andre hvide vægge eller en væg i bryggers/-entre, hvor man ønsker at sætte sig præg.

Vi giver tilbud på micro cement til dine gamle klinker på både gulv og væg. Vi har udført flere badeværelse, hvor vores kunder er trætte af deres umoderne klinker og ønsker et mere råt “New Yorker”-udtryk i beton.

Micro cement er kendetegnet ved at ikke to resultater er ens – dit projekt bliver helt unikt!

Micro cementen findes i mange farver fra vores grossist (www.scslab.dk) i Brøndby. Vi afholder ofte møde med kunden netop dér, hvor alle parter forventningsafstemmer mht. udtryk, farver og coating samt ikke mindst det praktiske i processen. Vi er selvfølgelig også i stand til at tage mødet lokalt på vores lager og showroom i Herfølge.

Opbygningen i micro cement består i grove træk af otte arbejdsgange:

  • 2 x primer på fladen (efter enten slib eller grundrensning)
  • 2-3 x Micro Cement spartlet (medium grov + fin) samt efterfølgende slibning.
  • 2 x Porefyllar
  • 2 x Polyurethane lak
 

Det skal bemærkes, at vi IKKE kan give garanti på vådrums sikring i processen (ved vådrum), medmindre der er en klar konstatering af ubrudt gummihud/membran, under eksisterende klinker.

Priser aftales efter ovenstående møder og rådgivninger, og er altid baseret efter dit individuelle projekt. Altså, kan der ikke give overslagspriser på f.eks. m2.

Se vores referencer på billeder mm. eller ring +45 40982821

FØR & EFTER

Kontakt

Telefon: +4540982821
Email: info@herfoelge-gulve.dk

Showroom og lager

Vordingborgvej 169
4681 Herfølge

Kontor

Vordingborgvej 138
4681 Herfølge